Värt att testa

2010-12-08 - 20:31:54

Fiskpinnar med klyftpotatis och remuladsås
Antal portioner: 4    Tid: 1 ½ timme  Svårighetsgrad: 3

Ingredienser
4st torsk filéer
2st ägg
2 dl ströbröd
2 dl mjöl

 

Ca 8st potatisar
Smör

 

Remuladsås
2 dl Gräddfil
1-2 msk Majonnäs
4 msk bostongurka
3 msk hackad persilja
Salt och peppar

 

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 225grader.

2. Skär potatisen i klyftor och sätt i en ugnsform och ringla över smör och salt.

3. Skär torsken i mindre bitar och dubbel panera den.

4. Sätt in potatisen i ugnen i 25-35minuter eller tills den har fått färg.

5. Hacka ingredienserna till remuladsåsen och blanda sedan ihop allt.

6. Stek panetterna i rikligt med smör.

 

Dubbel panering!
När man dubbelpanerar så sätter man först ned fisken i en bunke med mjöl, sedan sätter man ned den i äggen och till sist så sätter man ned den i ströbrödet. 

Recept: Sofie & Caroline


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0